Je li Bog stvaran?

Da. On vas poznaje i voli.

Bog je Otac svih nas. On poznaje svako svoje dijete i voli ga čistom, očinskom ljubavlju. Stoga što živi na Nebu, često Boga nazivamo našim Nebeskim Ocem. U njegovim smo očima svi mi jednaki i svi smo dostojni ljubavi i sreće. Bog poznaje i razumije svakoga od nas ponaosob. On poznaje naše snažne strane, slabosti, nade i strahove. Naš je brižan Nebeski Otac strpljiv, sućutan i pun razumijevanja. Bez obzira na to tko smo ili što smo učinili, Bog želi da mu se obratimo kako bi nam mogao pomoći duž puta. Dok nam pomaže rasti, počet ćemo shvaćati i doživljavati stvarnu radost.

Možete i sami poznavati Boga

Bog poznaje svakoga od nas, a i mi možemo poznavati njega. Isus je rekao: »Ovo je vječni život: spoznati tebe, jedino pravog Boga, i onoga koga si poslao, Isusa Krista« (Ivan 17:3).

Isus je naučavao da je Bog, naš Nebeski Otac, tu za nas kada mu se obratimo. Dok gradimo odnos s Bogom, možemo početi koristiti njegovu moć da nam pomogne s izazovima u našem životu. Možemo započeti putovanje upoznavanja Boga moleći mu se i čitajući njegove riječi.

Bog i Mormonova knjiga

Poput Biblije, Mormonova je knjiga riječ Božja. Ovdje je kako bi nam pomogla učiti više o njemu. Kako ga spoznajete, vaš će se život promijeniti. Sve započinje molitvom i čitanjem njegovih riječi.

Mormonova knjiga podučit će vas o tri vrijednosti

1. Bog vas voli. Vi ste njegovo dijete i on je tu za vas.

2. Vaš život ima svrhu. Dok počinjete učiti o toj svrsi, bit ćete ispunjeni nadom i srećom.

3. Isus je živio i umro za sve nas. Dok slijedimo njegova naučavanja, jednoga se dana možemo vratiti i živjeti s Bogom.

Milijuni ljudi pronašli su Boga u Mormonovoj knjizi

Evo dviju priča.

Shaquilleova priča

Shaq je odrastao u Georgiji te je postao profesionalni trkač. Iako je bio odgojen u domu baptista, pronašao je Boga kroz Mormonovu knjigu.

Daisyina priča

Daisy je poznavala neke članove Crkve Isusa Krista svetaca posljednjih dana, ali nije znala u što oni vjeruju. Nakon što je razgovarala s misionarima preko interneta, otkrila je novo razumijevanje Boga i svoju svrhu u životu.

Zadobijte besplatan primjerak Mormonove knjige
Zatražite sada
Prethodno
Sveti Duh
Sljedeće
Božja ljubav