Nedjeljna bogoslužja

Crkva je utočište od kaosa svakodnevnog života. Prisustvovanje na crkvenom bogoslužju daje nam vrijeme da se usredotočimo na štovanje Boga i ljubav prema našim bližnjima. To je duhovno punjenje i savršeni način koji će nam pomoći da Isusa držimo na prvom mjestu i u središtu našeg života.

Vremena i rasporedi crkvenog bogoslužja mogu varirati od jedne do druge kongregacije. Međutim, uvijek možete računati sa sličnim formatom – jedan glavni sastanak za sve i jedan dodatni sat s rasporedom prema dobnim skupinama ili općenitim interesima.

Dođite prisustvovati na crkvenom bogoslužju. Svi su posjetitelji dobrodošli.
Pronađite Crkvu u vašoj blizini

Sakramentalni sastanak

Glavni sastanak za sve ljude zove se sakramentalni sastanak. Ovaj se sastanak sastoji od pjesama, molitvi i propovijedi (ili »govora«) koje svakoga tjedna izlažu drugi članovi kongregacije. No najvažniji je dio sastanka onaj kada blagujemo sakrament (ili pričest).

Glazba i crkvene pjesme

Pjevanje o Spasitelju i mnogim našim blagoslovima pomaže nam osjećati se bliže Bogu. Uobičajeni sakramentalni sastanak imat će tri do četiri crkvene pjesme koje će pjevati cijela kongregacija. Zbor, mala skupina ili solist mogu izvesti dodatne glazbene brojeve. Možete prepoznati neke od crkvenih pjesama, poput: »Bliže, o Bože moj« i »O, Bože moj, ti velik si«, no naučit ćete i neke nove. I u redu je ako ne pjevate u tonalitetu! Svejedno pustite glas dok štujete s nama.

Svjedočiti jedni drugima

Tijekom prve nedjelje svakog mjeseca nema uobičajenih propovijedi. Umjesto toga, svaki član kongregacije može doći za govornicu i izraziti svoje osjećaje o evanđelju. Dok slušamo tuđa iskustva i osjećamo Božjeg Duha kako ispunjava naše srce, naša osobna uvjerenja i vjerovanja mogu biti osnažena.

Nedjeljni razredi

Bilo prije ili nakon sakramentalnog sastanka održavaju se razni drugi satovi prilagođeni dobi za djecu i odrasle. Želite li prisustvovati na tim dodatnim sastancima, upitajte nekoga u crkvi, a oni će vam rado pomoći da pronađete ispravnu učionicu.