Dvadeset biblijskih stihova kao pomoć da pronađete snagu

Biblija je izvor duhovne snage. Kroz primjere i nadahnuta naučavanja ona pokazuje da možemo postići sve kroz moć Isusa Krista.

Bog želi da uspijemo u životu. On želi da rastemo, pronađemo radost i jednoga se dana vratimo živjeti s njim. Poslao je svojega Sina Isusa Krista da bismo mogli biti osnaženi u svojim kušnjama i izazovima. Ovih 20 biblijskih stihova nadahnjuju nas i podučavaju kako se osloniti na Isusa i pronaći mir, hrabrost i snagu da živimo evanđelje.

Tko je pravi izvor snage?

1

2

3

4

5

6

Zašto nam Isus može ponuditi snagu?

7

8

9

10

Kako nam snaga od Isusa može pomoći?

11

12

13

14

Kako mogu pronaći snagu u Isusu?

15

16

17

18

19

20

Istražite više tema

Što Biblija naučava?

Biblija nas podučava da Bog kroz povijest nikada nije prestao voljeti svoju djecu.

Isus u Mormonovoj knjizi

Isus je proveo svoj smrtni život u blizini Jeruzalema, podučavajući Židove o svojem evanđelju. Međutim, Isus je također podučavao ljude u drugoj zemlji: na američkim kontinentima. Taj im je posjet tada promijenio život. Spoznaja o tome može biti jednako značajna vama danas.

Kako Biblija i Mormonova knjiga zajedno surađuju

Obje vam mogu pomoći približiti se Isusu Kristu te učiti više o njegovom evanđelju.

Nedjeljna bogoslužja

Crkva je utočište od kaosa svakodnevnog života. Prisustvovanje na crkvenom bogoslužju daje nam vrijeme da se usredotočimo na štovanje Boga i ljubav prema našim bližnjima. To je duhovno punjenje i savršeni način koji će nam pomoći da Isusa držimo na prvom mjestu i u središtu našeg života.

Što je Mormonova knjiga?

Poput Biblije, Mormonova knjiga drevni je zapis u kojem se naučava o Isusu. Ona je riječ Božja i odgovara na pitanja o evanđelju. Također, pomaže nam postati boljima te nas približava Bogu.

Kako da pronađem pravu kršćansku crkvu za sebe?

Kada tražite crkvu, korisno je za razmisliti o tome što su Isus i njegovi apostoli i proroci naučavali.

Koja je svrha života?

Život ima svrhu i značenje. Bog, naš brižan Otac, želi da pronađemo sreću i radost. Stvorio je naum za nas kako bismo rasli, živjeli po vjeri i vratili se živjeti s njime jednoga dana.